Ozzy på sjukhuset.

Ozzy slet av sin vänstra sporrklo igårkväll men som tur var så blödde det inte jättemkt som det oftast gör.Ringde iaf Läckeby jouren men de sa att det var okej att vänta till morgonen innan vi åkte in.Så idag så fick Jennie åka med honom eftersom jag hade så mycket i skolan idag:( Men han är ju trygg med henne så det kändes bra ändå.Han hade vart lite arg när han kom dit men sen hade han lugnat sig.Allt gick bra,de tog bort kloresten och nu har han ett bandage kring benet.Han är lite trött men det är förståeligt efter narkosen men han äter och dricker bra.

Här kommer lite bilder med, innan operationen sitter han kaxigt på stolen men efteråt gömmer han sig under den hehe..Sista bilden visar hurdan han är, vad han än har gjort under dagen så går det alltid ner lite mat=)
Tack till syster Jennie som följde med Ozzy idag och stort tack till Läckeby Djursjukhus som alltid är så bra och trevliga.!


Kommentarer
Postat av: mia

åå stackars lille ozzy... uff så dant det kan gå.

tur du har så snäll syster som tog med honom in...det verkade gått bra...:)

o tack för dina värmande snälla ord :) du är då för gullig o rar.

men va lik han är pennan..:D jösses..det är nästan på pricken lika..

tack för att ni erbjuder husrum till pennan:)

jätte snällt. tänkt..men hu ska det då gå med 2 busfrö- ?? jösses.. då blev det nog livat i holken..

hoppas nu ozzy blir bra snabbt.. å det blir han säkert så klart:)

han är då för gullig:)

kraaam

2009-10-08 @ 21:51:18
URL: http://sockergarden.blogspot.com/
Postat av: Syster Yster...

God morgon... hoppas att ni har sovit gott:) Lillkott väckte mig vid halv 5 idag...nice;)Ozzy var tapper på djursjukhuset,fast att han inte tycker om att vara där följde han glatt med sjuksköterskan in till operationen:) Han är för söt, mosters lille guldklimp:) Ha en toppen dag syster så hörs vi!! Massor av kramar från huliganerna i Madesjö;)

2009-10-10 @ 09:04:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0