Träning.

Idag har det vart mkt träning på schemat, först promenad med Ozzy i morse, sen en timmes promenad i raskt tempo med grabbarna grus Ted o Ari, och efter det lite magövningar här hemma..Sen var jag o Ozzy ute och gick ner till Carolina i Västeräng.O nu ikväll gymet med Micke o Ted..Skönt som bara den att vara igång, dessvärre inte mkt träning för armarna eftersom jag har muskelinflammation i min axel för sjuttioelfte gången ungefär..Imorgon blir det gymet tidigt med syster yster så det blir nog till att ställa klockan..Har börjat sova lite längre om morgnarna och det känns inte bra alls.Vill vara uppe tidigt även om jag inte har jobb, vill ha rutinerna kvar så man inte blir helt chockad o förstörd när jag har jobb eller skola sen..Sover ju aldrig längre än till 9 förutom någon gång på helgen men vill helst vara uppe runt 8.

Igår spårade jag o Jennie med hundarna, gick kanonbra förutom att värmen gjorde att Ozzy var helt slut o flåsig efter att han hittat sin klöv.Man får verkligen passa på att träna med honom nu innan den riktiga värmen kommer för då måste man vara ute jättetidigt om morgnarna eller sent om kvällarna för att han ska må bra.Det är nackdelen med mops, de blir snabbt överhettade.Men o andra sidan, vem är sådär jättesugen på att köra ett träningspass i 30 graders värme.?


Efter spårningen så blev det korvgrillning och då var Emilia med mamma Sara med:

Kan inte fatta vad tiden har gått fort, var inte länge sen hon var en liten räka som låg o sov i liggdelen på vagnen ihop med Princess.O nu springer hon omkring och kan prata hur mycket som helst=)

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJSAN!!!!

Vilka fina bilder på hundarna o den lilla prinsessan.

Kram fr. svärmor

2009-04-20 @ 20:28:25
Postat av: mia i diö

hallojs:)

tack för fina fotos..:) så roligt att få se

ja vi tänkte jätte mycket på er när vi körde förbi nybro.. men. vi får ses igen en annan gång..så klart:) vi var lite stressade med att köra hem.. för gubben skulle upp tidigt på jobbet dagen efter..

så vi landade i kalmar som hastigast..

det var kul å se lilla doris å sune så klart...

inga valpar på gång;) denna gången alafall...få se framimot vintern kankse



kram kram

2009-04-21 @ 07:56:18
URL: http://sockergarden.blogspot.com/
Postat av: Micke

Fina bilder babe... puss

2009-04-21 @ 09:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0